A BurokBrigád bevetésre kész

A BurokBrigád bevetésre kész! Szavazz rájuk, hogy ők nyerjék a Richter Anna Díjat! 

A BurokBrigád küldetése, hogy a várandósság labirintusában utat mutasson és a gyermeket váró párok végre ne vesszenek el a vizsgálatok útvesztőjében! A Richter Anna Díj Orvosnő kategóriájának döntős csapata előtt most megnyílt a lehetőség, hogy létrejöjjön az az interaktív, online támogató felület, amely a családtervezéstől a születés utánig elkíséri a párokat! A projekt tagjai kéz a kézben: 

Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna, pszichoszomatikus szemléletű gyermekgyógyász, szülő/csecsemő/kisgyermek konzulens, pár- és családterapeuta, a Babagenetika Egyesület gyermekorvos szakértője

Sevcsik-Magyar Anna, a Babagenetika Egyesület szíve-lelke, alapítója, a csapat civil tagja

Rados Katalin, szülésznő, perinatális szaktanácsadó, a Babagenetika Egyesület szakértője

Dr. Leipold Gergő, ultrahang specialista, a Babagenetika Egyesület szakértője

Dr. Varga Norbert, klinikai genetikus, a Babagenetika Egyesület szakértője

A Richter Anna Díj online felületén február 13-tól kezdve egy hónapon át bárki szavazhat a számára legfontosabbnak ítélt projektre. A tét nem kicsi, hiszen a szavazással dől el, hogy az öt pályázati kategóriában a zsűri által kiválasztott egy-egy díjazott mellett melyik lesz az a hatodik csapat, amelyik a díjjal járó négymillió forintos összegből valósíthatja meg ötletét. 

A közönségdíj sorsa tehát a szavazók kezében van!

A BurokBrigád csapatának bemutatkozó kisfilmje és a szavazás ezen a linken elérhető: https://richterannadij.hu/index.php/2022/2022-dontosok-4

Ma Magyarországon, ha egy babánál felmerül az esetleges fejlődési rendellenesség, akkor a szülők lelkileg is nehézségeket élnek át. A BurokBrigád kiemelten fontosnak tartja, hogy támogatást kapjanak, megfelelő információkkal rendelkezzenek a döntés meghozatalához és a felkészüléshez a baba megszületése utáni időszakra is.

Támogasd Te is a BurokBrigádot, hogy bemutathassák, milyen testi változások és elváltozások történhetnek a magzattal a fogantatástól kezdve a várandósság során, melyiknél milyen utat érdemes választani. 

SZAVAZZ RÁJUK, HOGY SOK-SOK GYERMEK ÉLETÉT MENTHESSÉK MEG!

A Richter Anna Díj célja, hogy hozzájáruljon az oktatás, az egészségügy és a gyógyszerészet területeinek fejlesztéséhez olyan innovatív ötletek felkarolásával, amelyek minőségi változást hoznak nem csak az ezekben a szektorokban dolgozók, hanem mindannyiunk életébe.

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS