A mi történetünk

Kedves Anna!

Házas-Karácsony Eszter vagyok,ahogy ígértem, megírom a történetünket. 🙂

Elöljáróban, amit tudni kell rólunk. Van egy négy és fél éves,egészséges kisfiúnk és 2020-ban ,20 hetesen elveszítettünk egy fiút, mert tele volt a koponyája agyvízzel. 

Az utóbbi 2020. Okt.23-án történt. Csak,hogy ne teljen nálunk ünnep valami rossz dolog nélkül…. 

Fél évig el sem tudtam képzelni,hogy újra kismama legyek. 2021.tavaszán mondtam a férjemnek,ha ő is készen áll,akkor próbálkozhatunk.  Csodák csodájára  2021.okt.21-én pozitívat teszteltem. (Még anyukám mondta, hogy egy éven belül újra babám lehet) Hát alig hittem el a két csíkot a rossz évforduló előtt két nappal. Nem is kell mondanom,hogy már lelkileg nem kezdődött zökkenőmentesen a terhesség,annyi aggodalom volt bennem. Aztán persze 6- 7.héten véreztem kicsit,megijedtem,mentem a sürgősségire, onnan a nőgyógyászatra.  Hüvelyi ultrahang megmutatta a petezsákot,benne a szikhólyagot. 

Alig mertük elmondani 12.hét előtt a dolgot,de mivel jöttek az enyhe rosszullétek, nem nagyon lehetett titkolni. Aztán jött a 12.uh. alig vártuk,hogy láthassuk a picit,hogy minden rendben van e vele.. 

A hölgy, aki ultrahangozott ,régóta ismerjük, az ország talán egyik legjobb szonográfusa. Kicsinek találta az orrcsontot. Hidegzuhany, sírás, NIPT teszt,189.000 Ft. Karácsony előtt. Csak,hogy ne teljen el ünnep nálunk izgulás nélkül.  Két ünnep között hívtak(a főorvos külön kérésére ) hogy ne kelljen januárig várni az eredménnyel. Minden negatív. Végre egy kicsi megnyugvás. A 20.heti ultrahangig.  Fóbiám van abba a helyiségbe bemenni,ahol anno kiderült  a babámról, hogy beteg. Hát most újra egy kis rettegés,mi van ,ha…. 

A saját orvosom vizsgált most is. Az egyik agykamrát nagyobbnak látta,de még értéken belül. Ismét para,mivan ha növekszik?! Volt lehetőségem egy szonográfus csoport elővizsgájára bekerülni,ahol a főorvos is megnézett.  Ott is értéken belül talált mindent. Sőt  megdícsért,hogy milyen formás a baba már most.

Ekkor hívtam Annát, hogy valami megnyugtatót mondjon,minden aggodalmamra.Minden uh gép más, akkor kell aggódni ha az az agykamra jóval nagyobb. Okés,elhiszem. 

Mentek a hetek,közben tanultam,nehogy ne legyek teli izgalmakkal még ezek mellett is. 

4D uh-on mindent rendben találtak. De két hét múlva jóval nagyobbnak látta  a dokim a babát. Lehetséges,hogy egy kilót hízott ennyi idő alatt? Újra megkerestem Annát, szakértőre bíztam a dolgok.  Biztos elmérés.  

Ment ez egy darabig. Egyszer jobban hízott az uh szerint, egyszer meg nem. El is engedtem a dolgot ,tudta mindenki ,hogy nagy baba lesz.  

Minden izgulásnak végeszakadt aztán június 28-án, 11óra 52 perckor. Előzetesen megbeszélt császárral megszületett Nóra. 4310g ,52cm-vel. Végre itt van velünk egészségesen.:) Jól szopik, gyarapodik. A mi szivárványbabánk.  

Ezúton  is köszönök mindent Anna, hogy sikerült mindig megnyugtatnod,akárhányszor hívtalak vagy írtam Neked. Minden szépet és jót kívánok Neked és csapatodnak. 

Üdvözlettel:  Eszter

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS