A “szavazás lezárult” ❤️

Hogy mit érzek ?
Onnan indult ,hogy többen jelöltek , már ez nagyon jó érzés volt, aztán teljesen véletlen kiderült , hogy a “verseny” elindult.

De hogy mennyire verseny és milyen, amikor látod kik vannak ott és egytől -egyig kattintanál rájuk is , olyanok , akikkel pont a civil munkád során már megismertétek és megszerettétek, tisztelitek egymást, mint ????Adrienn Salamon&Márta HargitaiAnna Óvári&Zita PatakiBenyó Gábor és az új ismerettségek, akiknél érzem milyen sokat jelentenek már most, Mangó Gabi ????
Vagy Éva Félegyházi, akivel fej, fej mellett haladtunk egy idő után és akinek látom a munkásságát és tudom, hogy itt nincs “első “. ????

Aztán ott van az, amikor érzed , hogy van az a pont, amikor magadat kell “eladni “, huhhhh hát azt nem szeretném többé ,de azt az érzést , amit TI tettetek értem , ahogy nem volt kérdés bennetek, hogy segítsetek , hogy írjatok pár sort, hogy erre a pár hétre (remélem hosszabban is) marketingeseim, managereim lettetek, ahogy csoportok összefogtak és megmutatták micsoda erők vannak bennük ❤️ Emberek, akik közeli hozzátartozóim (köszönöm András Sevcsik), barátaim, ismerőseim, hírességek, illetve emberek, akiknek “ismeretlenül “ is ugyanolyan fontossá vált , hogy sikerüljön.

Megértettétek és éreztétek, hogy ez nem a díjról szól, hogy ezzel mennyit tesztek a Babagenetika Egyesületért, hogy megy a Női Liga híre és a TündérPakk Alapítványé is ❤️

Ez egy olyan összefogás , ami Ausztráliától, Olaszországig, Ausztriáig, Dubajig, Romániáig is eljutott és nagyon hálás vagyok minden embernek, aki szavazott, megosztotta és akinek ez ugyanúgy szívügye lett, mint nekem a civil életem.????

Egy rossz szót, egy kritikát , egy ítélkezést sem kaptam, ellenben rengeteg tiszteletet és szeretetet, szóval a remény nincs veszve és hallllóóó, lehetne ezt a mindennapjainkban is így?????❤️

Szóval köszönöm Nektek

 

Sevcsik M.Anna

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS