ajánlom a Ziaját

 

A lengyel Ziaja márka innovatív, jó minőségű és újszerű termékei, az arca és a testre kifejlesztett ápoló kozmetikumok, melyek gyógyszerészeti szaktudás alapján, a természetből válogatott alapanyagokból készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok.

A Ziaja szépségápolási termékek független laboratóriumok és orvosi klinikák által bőrgyógyászatilag és allergológiailag szigorúan ellenőrzöttek. Az egyes termékcsaládok közül mindenki megtalálja az igényének leginkább megfelelő termékeket, melyek már a nevükben kommunikálják a bennük lévő fő összetevőt, ezzel is jelezve, mely bőrtípusra alkalmazható leghatékonyabban.

Az arcápolási kínálatban ajakápoló, arckrém, arcradír, arctisztító, arctisztító tej, enzimes peeling, make up lemosó, micelláris víz, szemkrém és tonik tartozik. A testápolási szerek széles skáláját vonultatja fel kézkrém, testápoló, testápoló balzsam, testápoló vaj, tusfürdő, tusfürdő bőrradír formájában. A teljes Ziaja választék sampon, hajbalzsam, pakolás, intim higiéniás mosakodó gél, masszázs olaj, lábápoló és szájápoló termékekkel egészül ki.

A nyár közeledtén érdemes megemlíteni a Ziaja napozó termékeket is, a napvédő krémek és spray-k, valamint a napozás utáni ápoló balzsamok segítenek a bőr hatékony védelmében és hidratálásában baba, gyermek és felnőttek részére is.

Miért a Ziaja?

A Ziaja termékeket nem tesztelik állatokon. A készítmények úgy vannak kifejlesztve, hogy megfelelő PH egyensúlyúak legyenek, hiszen a bőr természetes védekező képessége csak így tartható fenn.

A születés hete rendezvényen a Ziaja kecsketejes arckrémet tesztelhetitek is!

 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS