Antónia hála posztja

Kedves Babagenetika Egyesület! Drága Anna!

Nagyon sok idő eltelt azóta, hogy utoljára beszéltünk. Rengeteg minden történt velünk azóta. A legfontosabb, hogy 2021. október 9-én megszületett a kisfiúnk, Levente. A sok aggodalom és stressz ellenére a kis jövevény makkegészséges. Ezúton szeretném megköszönni azt a lelki támogatást, azt az anyagi segítséget, amit nekünk nyújtottatok.

Egy olyan pillanatban kerültünk egymással kapcsolatba, amikor úgy éreztem minden összedől körülöttem. Féltem. Utólag visszagondolva abban sem voltam biztos, hogy a szívem alatt hordott magzat egyáltalán világra fog-e jönni. Egy téves diagnózis, egy nem jól kiértékelt kombinált teszt után, az Egyesület és elsősorban Anna támogatása öntött belém újra reményt.

Mikor telefonon beszéltünk és elmeséltük Neked, hogy a teszt alapján nagy eséllyel Down-kóros lesz a babánk, pontosan tudtad, hogy mit kell mondani. Elkérted az összes leletet és annak ellenére, hogy hétvége volt szakértőkkel elemeztetted az eredményeket. Szinte azonnal vissza is hívtál és megnyugtattál. Az Egyesület szakértője más következtetésre jutott a leletek alapján. 

Megnyugtattál, de azért bíztattál Minket arra, hogy csináltassunk egy megbízhatóbb és pontosabb tesztet, a Nifty-tesztet. Sőt, nemcsak, hogy elintézted nekünk az Istenhegyi Géndiagnosztikán a szinte soron kívüli időpontot, ennél is többet tettetek értünk. Anyagilag is támogattatok Minket. Soha nem tudom majd meghálálni mindezt. Lelkileg megerősödtem már attól az egy telefonbeszélgetéstől is.

A Nifty-teszt szerencsére igazolta, amit a szívem mélyén éreztem, hogy egészséges a kisbabánk. A terhességem innentől kezdve viszonylag nyugalomban telt. Október elején pedig 3650 grammal és 50 centiméterrel tökéletesen egészségesen megszületett Levente. Örökké hálás leszek a támogatásért, amit az Egyesülettől és Annától kaptunk.

Szeretettel: Antónia és Gábor

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS