Boldogság minden ilyen levél és hálásak vagyunk értük nagyon

“Kedves Anna! az imént olvastam a wmn cikket, es csak szeretném megköszönni amit értünk tettél:) a történetünk végét anno nem meséltem el, most szeretném megtenni. Ugye nekünk 1:27 hez arány jött ki… elmentunk NIPT tesztre a segítségeddel es utána genetikai tanácsadásra, ahol kiszúrták, h a bemeneti adatok rosszul lettek rögzítve. megemlítették, h mar felesleges újra generálni a tesztet mert a NIPT alapján látszik , h minden rendben. (De én ragaszkodtam hozzá) az új eredményünk 1:12.000hez.

Tőlünk a beküldő intezet bocsánatot kért, és az aszisztens aki hibázott, sírva hívott fel, h nagyon sajnálja,es azóta is mindent megtesz, h segítsen nekünk. De az a par nap , amíg a te véleményed és iránymutatásod tartotta bennem a lelket, segített megőrizni a józanságomat a továbbiakhoz. Szóval soha nem fogom elfelejteni a neved, meg egyszer köszönöm Anna Borka nevében is:)

nem a leginstagrammosabb kép.. de nekem sokat jelent. Ezt a nyuszit akkor néztem ki, mikor meg készültünk a második lombikra (3.lombikunk sikerült:)) hogy ha összejön, akkor megvehetem vegre en is a kis nyuszkónak… és míg vártunk a NIPT teszt eredményre, elmentem a boltba es márcsak azert is megvettem, mert “hinni akartam” a gyermekemben, legalább én akartam hinni abban a pár százalék esélyben. 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS