Frank Szabina – Theta Healing konzulens

Engedjétek meg ,hogy bemutatkozzam. Frank Szabina vagyok. Mindig is érdekelt az anatómia, az emberi test, és lélek, egyszóval minden ami maga az Ember. Orvosi Egyetemre szerettem volna menni, de sajnos olyan kevés önbizalmam volt, hogy a jelentkezésemet sem mertem beadni. Gyerekkormtól élversenyző voltam, így maradtam a sportnál, és TF en diplomáztam végül, így tanulhattam meg az ember fizikai működését, és (személyi)edzőként dolgozom már több , mint 10 éve. A lelki működésre is legalább annyira kíváncsi voltam, így folyamatosan „treníroztam ” magam, és már kamaszként a spirituális könyveket olvastam.
Férjemmel aztán egyszer eldöntöttük, kisbabát szeretnénk, és mielőtt belevágtunk volna kivizsgáltattam magam, amiből kiderült , hogy IR -em van, ami nagyban akadályozhatja a teherbeesés esélyét. Eldöntöttem, hogy előbb rendbe teszem magam,testileg lelkileg, hogy minden szinten készen álljak életem feladatára,hogy anya legyek.
Megszereztem az Theta Healing konzulens képesítésemet is, ami akár gyerekkorunkból (vagy máskorból) rajtunk ragadt öntudatlan lelki blokkokat képes kioldani, és így segít megtalálni valódi önmagunkat, megoldani családi problémáinkat a szüleinkkel, a házastársunkkal, gyerekeinkkel; valamint anyagi biztonságunk -vagy annál több 😉 – elérésében is segíthet.
Fizikaliag és lelkileg is jobban lettem, munkahelyet váltottam, megváltozott az életem,  és gond nélkül meg is fogant első nekifutásra a kis „spiribabám” -és persze az inzulinom is rendbe jött . Azóta is Tőle tanulok rengeteget, és persze azóta is folyamatosan képzem magam. Neki köszönhetően találtam meg a növények és az ember csodálatos harmóniáját. Pedig a növénytan nagyon távol állt tőlem, biosz órákon elaludtam a témán, és egy kaktuszt is képes voltam kinyírni :D.
Viszont történt egyszer, hogy majd 40 fokos lázát a gyógyszer nem tudta csillapítani, a nagy pánik után kaptam az alkalmon, és kértem segítséget egy kolléganőmtől, aki már régóta kínálta az esszenciák tárházát. És 20 perc alatt le is ment a fiam láza. Itt indult egy újabb szenvedélyem, hogy megtanuljam most már a növényeket is- mi mire hogyan segíthet, nekünk, embereknek.
Még nagyobb megdöbbenésemre azt tapasztaltam,hogy személyiség fejlesztésben is rengeteget segítenek, fizikai síkon keresztül – ami kíváló kiegészítése a hagyományos mentális, vagy spirituális lelki és/vagy szellemi kezeléseknek. Az embernek van fizikai, lelki,és szellemi megnyílvánulása, így mindig érdemes mindhárom oldalt ugyanannyira támogatni, ha fejlődni  gyógyulni szeretnék .
Bármelyik út áll közelebb hozzád, vagy bármelyik is szorul támogatásra mindegyikben szívesen segítek neked, a teherbeesési problémáktól a férjjel való összhangon át, a szoptatási problémákig mindenre van segítség, még a legnagyobb bajra is…. és a megoldás benned van. Bennünk , nőkben, mert mi nem csak „szülünk” , és életet adunk, hanem családot teremtünk, és a Mi lelkünk lehel életet egy új közösségbe, amit aztán úgy hívnak Boldog Család.
Én pedig segítek megmutatni a hozzám fordulóknak,hogy hogyan.
Szeretnél  természetes gyógyítója lenni a családodnak? A növények ugyanolyan kémiai anyagokból állnak, mint a gyógyszerek, így nem nehéz elhinni, hogy pontosan úgyis tudnak hatni Ránk. Tudtad , hogy például a levendula híres magas antihisztamin hatása van  , akárcsak az allergiagyógyszereknek?  Hogy hogyan? Olyan hatékony lepárlási technikával készülő illóolajokkal, aminek köszönhetően százszor több hatóanyag kerül az esszenciába, mint teába főzve, kapszulába porlasztva, vagy patikai termékekbe ágyazva.  Édesanyaként úgy vallom, nem mindegy milyen úton gyógyítjuk a szemünk fénye bőrét, emésztését, megfázását,höröghurutját , fogzási nehézségét, vagy bármilyen hétköznapi egészségi problémáját. Ha szeretnél Te is természetes úton megoldást ezekre, várlak szeretettel Illoólaj estemen, ahol nem csak megtapasztalhatod a saját bőrödön az olajok erejét, hanem kézzel fogható tudást kaphatsz, hogy pontosan hogyan is gyógyítsd családod minden tagját 0-100 éves korig.
Elérhetőség : Frank Szabina 06702223052
Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS