Hálaposzt

Kedves Anna!

Örökké hálásak leszünk a Te, illetve a csapatod segítségéért!

A várva várt 2. várandósságomat megelőzte a meddőségi kivizsgálás, illetve a HSG –beavatkozás is (röntgen sugár+kontrasztanyag).  Már-már kimondta a kezelőorvosom, hogy ha vége a Covid-járványnak, akkor centrumban folytassam tovább… DE itt jött a fordulat..!

Pár napra rá kiderült, hogy spontán várandós lettem. 

Az úgynevezett biztonsági időn belül fogant meg a baba, emiatt felmerült a röntgen –sugár érintettség. Több mint 1,5 évet vártunk erre a pillanatra, és amikor végre eljött, mindenki azt tanácsolta, hogy vetessük el a babát! 

Teljes kétségbeesésemben írtam Neked ekkor (Véletlenül a közösségi oldalon láttam pár héttel előtte egy interjút, melyet egy anyukával készítettél, egy esetbemutatást. Nem tudtam miért, de akkor elmentettem a linket.. és milyen jól tettem!)

Segítségemre voltál, rögtön továbbítottad a történetünket a szakértőknek, akik rövid időn belül válaszoltak is. Tulajdonképpen az Ő válaszuk volt az, ami segített dönteni, hogy merjük megtartani a babát a sok riogatás ellenére! Nagyon nehéz hetek voltak ezek számunkra..

Tulajdonképpen az én kérésemre, később elküldtek a helyileg illetékes genetikai tanácsadóba is, ahol szintén a Ti véleményeteket erősítették meg. ☺

Sajnos a tapasztalatunk az volt, hogy a mai világban az egyszerűbb megoldás az lett volna orvosi (felelősségvállalási ) szempontból, hogy mindenféle előzetes vizsgálat nélkül ÖNKÉNT szakítassunk meg egy terhességet, amelyből lehet, hogy teljesen egészséges gyermekünk születik..! 

A genetikai tanácsadóban lévő orvos merte egyedül azt kimondani, hogy nem nagyobb a károsodás esélye, mint a normál esetben lévő 3 %, és hogy ő nem szakíttatná meg rögtön a terhességet – vizsgálatok nélkül – főleg nem úgy, hogy ennyit vártunk rá!

Jöttek a kötelező vizsgálatok, illetve néhány plusz vizsgálat, de összességében mindent rendben találtak, szépen fejlődött a baba, időnek megfelelően. 

2021. 07. 17-én megszületett egészségesen gyönyörű kislányunk – Flóra – 3560 grammal és 51 cm-rel.

Ezzel a képpel zárom soraim, és remélem, hogy minél több pár értesül róla időben, hogy vagytok, van hova-kihez fordulni, amikor kilátástalannak tűnő helyzetbe kerülnek!

Mégegyszer köszönjük az önzetlen segítségeteket! 

Flóra és családja 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS