Hálaposzt – Emília

2019 júliusában született első fiunk, Botond. Már akkor tudtuk, hogy szeretnénk neki kistesót.

2021 júniusában végre pozitív lett a teszt, de a boldogságunk sajnos gyorsan szertefoszlott, ugyanis mégsem maradt köztünk.  A műtéti befejezés után 6 héttel mentem kontrollra, ahol kiderült vmi nem az igazi.. vagy maradt valami, vagy egy polip… újabb uh, ahol kiderült  egy polip..műtét egyeztetés, egyik orvostól a másikig. Majd mikor megvolt az időpont bejött egy újabb covid korlátozás, minden műtétet töröltek.  Kisebb összeomlás,hogy is lesz így.. a nőgyógyászom javaslatára úgy csináltunk mintha nem lenne semmi , mert sokan vannak akik nem is tudnak van nekik, és ezzel élnek.  

Telt múlt az idő,  majd jött egy kérdés..nem akarok elmenni uh-ra? Lehet nincs is semmi,vagy ki tudja..2022 januárjában elmentem uh-ra, ahol néztek rám mi is a gond, mert nincs semmi.. a polip eltűnt.  Majd pár hónappal később,  mikor úgymond elengedtük a dolgot(költözés, új ház)ismét pozitiv teszt következett.  Persze  már egy kis aggodalom bennünk volt az előző után.  De minden rendben zajlott… a 18.heti uh-n jött a következő hidegzuhany, ahol közölte az orvos, hogy a szíve nem látható rendesen, az áramlásokat nem tudja ,hogy rendben van e…inkább azonnal keressem fel a gokit magzati szív uh miatt. Persze azonnal keresgéltem mi is lehet ez, és ekkor akadtam Annára. Aki azonnal elkèrt minden leletet, ès kB 10perc múlva hívott is,hogy nem tuniknagy gondnak..  javasolt több uh-t is. De mindenhol sokat kellett várni . Majd pár nap múlva hívott újra Anna, hogy Leipold doktor elvállalna, megnèznè a szívét.  3nap múlva már várakoztam is a rendelőben. 20percig csak a szívét nézte, mindenhonnan, mindenhogy, legnagyobb profizmussal. Majd megnyugtatott semmi baja a kicsinek. Anna innentől is végig nyomon követte a várandósságot,  szerintem annyira várta az uh felvételeket mint mi 🙂 

2022 decemberèben a karácsonyi angyalkás ajándèkozásban is részt vettem, ahol jó pár gyerkőcnek találtam ajándèkozó angyalt. Innentől lettem a babagenetika részese kicsit jobban.

2023.februárjaban pedig megszületett a mi második szivárvány babánk, Emília 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS