Hálatörténet

A hálatörténetek mutatják mennyire fontos, amit teszünk az érintetti közösségért. Most egy különleges és szakmai szempontból is roppant érdekes történetet osztunk meg veletek. A testvéri szeretet határtalan kitartó erejéről.


Köszönjük Dr. Kelemen Csaba szakértőnknek és kollégájának segítő munkáját. A családnak pedig a bizalmat Egyesületünk felé.

Kedves Babagenetika!

 A testvérem down szindrómás közel 50 éves, én vagyok a gondoka a szüleim halála óta. Anyukánk nőgyógyászati betegségben hunyt el. Néhány hónapja problémák merültek fel és nagyon megijedtem és fogalmam sem volt hová forduljak. Sosem járt nőgyógyásznál és orvosi vizsgálatokon nem túl együttműködő. Egy ismerősöm ajánlotta a Babagenetikát ahol ismeretlenül azonnal segítettek megtalálni azt a magánorvost illetve utána azt az állami kórházat ahol segítettek a vizsgálatokban és a kisműtétben is. Minden szorongásom és félelmem elszállt mert olyan kedvesen fogadtak a betegfelvételtől kezdve az altatóorvoson a nővérkéken és persze a műtétet végző orvoson át, hogy muszáj leírnom a hálámat és a köszönetemet. Aki fogyatékos gyereket felnőttet nevel ápol az tudja miről beszélek, Itt szeretném megköszönni a Babagenetika egyesületnek, Sevcsik M Annának és a Szent János Kórház szülészet-nőgyógyászat részlegének Kelemen Csaba, Lakatos Kornél doktor uraknak és a kórházi személyzetnek is a feltétlen emberséget és segítőkészséget.

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS