Hálatörténet

Kedves Anna!

Gondoltam megírom én is neked, mert azért csak ez az 1000% tuti, hogy igazatok volt, és a nifty teszt eredménye is beigazolódott: 2023. június 9én pont a kiírt napon, makk egészségesen megszületett a kislányunk, 3150 grammal és 50 cm-el. 

 Ráadásként sikeres vbac kísérlet után, természetes úton, 10/10 apgarral. Miután beszéltünk, még „beijesztettek” minket egy nagyon magas kockázatú preeclampsya eredménnyel is, hát ezzel szemben a 40.héten mentem szülni 120/72 vérnyomással én is teljesen egészségesen, illetve még a veséjét is kifogásolták egy ultrahangon, az is tökéletes. Ezek szerint mindezek értelmetlenek voltak nálunk, csak arra voltak jók, hogy végig izguljuk az egészet. Ezeket már nem írtam meg neked mert nem éreztem már komolynak, illetve így is óriási lelki támasz voltál a down szindrómás kockázatnál számomra, amiért továbbra sem lehetek elég hálás. 

Utólag azt érzem ez az egész nálunk a pénzlehúzásról szólt, de amikor kérdeztem volna a híres diagnosztikai cégtől, már ők válaszra sem méltattak. Mindenesetre 3 negatív becslésükből 3 nem jött be hála istennek

Köszönöm tehát én is neked hogy megmutattad azonnal szakértőnek a leletem, illetve a logikus megnyugtatást, ez akkor abban a pillanatban a mindent jelentette!

Ölelés nektek!

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS