Ismét egy válasz arra, hogy miért csináljuk

‭”Sziasztok! 
2018.08.25.-én megszületett a kislányunk, Nagy Lelle Jázmin, 2950 gr 53 cm sürgősségi császárral! Minden rendben velünk és szerencsére egészséges kislányom lett! Hálával tartozom neked Anna amiért segítettél, és nem kellett tovább agódnom, megbizonyosodhattam róla kismamaként, hogy egészséges kislányt várok! Boldoggá tettél!
Törtenetem röviden:
6 hosszú évet vártam rá, hogy végre anya lehessek! 6 inszemináció, 1 endometriózis műtét és 2 sikertelen lombik beültetés után a 3.lombik beültetés végre sikeres lett, amit December 24.-én tudtam meg! A 12.hetes genetikai ultrahang utáni vérvételen azonban az Edwards kórra magas rizikójú eredményt kaptam, ekkor találtam Annára és a Babagenetikára! Ez egy szombati napon történt, hétfőn már lehetőséget is biztosított a további vizsgálatra! Két hét telt izgalomban, mikor jött a telefon, egészséges kislányt várok! Köszönöm a segítséget, a felvilágosítást, a támogatást lelkileg is, hogy lehetőséget kaphattam, hogy ne kelljen végig aggódnom a terhességemet!
Köszönöm Anna, örökké hálás leszek a segítségedért, hogy ez a gyönyörű kisbaba egészségesen megszülethetett! Ő az én csodám, az életem értelme! A boldogságom!
Remélem Anna te és a Babagenetika még sok anyukának ad a jövőben lehetőséget vizsgálatokra, nyugodt várandóságra!
Nagyin szépen köszönöm!
Millió puszi! Anett”

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS