Mirkó hála története 

Hosszú hosszú próbálkozás után, pozitív lett az a bizonyos teszt, végre úton a második baba akit annyira vártunk, teltek a napok vártuk , hogy végre leteljen az a bizonyos kritikus 12.hét. Pár nap és a kombinált teszt ultrahangjára mehetünk.(Annának már kombinált teszt vérvétel eredményét küldtem ,mintha éreztem volna a szívem mélyén,hogy valami nincsen rendben)11hét 4 nap , hurrá pár nap és megnyugodhatunk és világgá kürtölhetjük ÚJRA BABÁT VÁRUNK Árminnak kis testvére lesz.
Aztán jött a nap amire soha de soha nem gondoltam volna, hogy velünk/ velem megtörténhet. Boltból kijövet közben elkezdtem rettenetesen vérezni, azonnal kórház, sírva mondtam a férjemnek , hogy ugye ez nem azt jelenti? Nincs baj a babaval?
Aztán már csak arra lettem figyelmes, hogy kérdezi a vizsgáló orvos, “ezt a babát mikor látták utoljára rendben” . Tessék??? Baj van a babámmal?
Diagnózis: Fenyegető vetélés, Holoprosencephalya lobaris( a babánknak az élettel összeegyeztethetlen betegsége van.

Azonnal Genetikushoz kellett mennünk, akinek le kellett írnia hogy meg kell szakítani a terhességet!

Aztán segítségül hívtam Annáékat, akik azonnal a segítségemre voltak! Máris továbbította a mi félelmünket (hogy ez a kromoszóma rendellenesség ismétlőthet-e)Imre Ruben doktor Úr felé aki megnyugtatott bennünket! A válasza a következő volt: “ Az ilyen fejlődési rendellenességek nem ismétlődnek. Véletlenszerűen fordul elő és rendkívül ritka. Ha csupán ez a kérdés, akkor megnyugodhatnak. ”
Nekünk ez egy fény volt az alagút végén, hogy a következő babánkkal ez nem fordulhat elő mégegyszer! Anna végig segített nekem és minden egyes kérdésemre, félelmemre válaszolt, javasoltak az újra próbálkozás előtt a férjemnél és nálam is a kromoszóma vizsgálatot, amire el is mentünk , és itt Anna újra fogta a kezemet azzal a félelmemmel kapcsolatosan is ha ne adja isten valami kromoszóma rendellenesség kijönne valamelyikünknél mik a további teendők!
2021.Január 31. A műtét után 4 hónappal Szilveszter napján 2 csík! Elfogott egy halál félelem és földöntúli boldogság, most mi lesz.

Éppen akkor voltam benne egy hányásos hasmenéses vírusban ami nagyon nagyon megviselt, ismét írtam Annának hogy nagyon félek hogy a kisbabának a pocakomban aki még csak 4-5 hetes volt bármi baja lehet, Anna megnyugtatott minket!
Végigkísérte ezt a terhességemet  minden félelmemet és minden kérdésemet a szakemberekkel együtt megvàlaszolták! Örökké hálás leszek ezért nekik!

 És ennél jobb dolgot egy szorongó babáját féltő édesanya nem is kívánhatna maga mellé!
2022.09.12. Megszületett a mi szivárvány babánk Mirkó 

Mégegyszer tényleg nagyon köszönöm nektek!

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS