Pilates Jázmin – Molnár Gréta

Jazmin Pilates www.jazminpilates.hu

 – Molnár Gréta

Mindig is arra vágytam, hogy olyan munkáim legyenek, amiket szeretek, mert csak így tudja a legtöbbet kihozni magából az ember. Több eltérő területtel is foglalkozom, de szerintem annyira kiegészítik egymást és színessé teszik az életem, hogy nekem ez a természetes.

Hiszek benne, az embernek mindig kell, hogy legyenek céljai és álmai, amelyeket sohasem szabad feladnia. Az én célom mindig is az volt, hogy a mozgás, a tánc az életem része legyen. Már kiskoromban versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam, több éven át tanultam balettozni és jazz balettozni.

Bár elkanyarodtam egy időre ettől a területtől és közgazdász végzettséggel marketingesként és PR-osként dolgoztam, ma már elmondhatom, hogy a mozgás és a tanítás a mindennapi munkám része. A Pilates számomra nagy szerelem lett. Talán azért is mert derékfájással küzdő anyukaként, amikor már szinte feladtam, hogy egyszer rendbe jön a derekam, találkoztam ezzel a mozgásformával és egyre jobban lettem. Saját magamon is tapasztaltam, hogy mennyire hatékony, ha megfelelő szakemberektől és a saját szinteden edzed magad. Az egész testet átformálhatod vele egy éven belül, ha rendszeresen végzed.

A mozgás öröme mellett nagyon fontos nekem a vendégek fejlődése, hogy nap mint nap látom, hogy fejlődik a testtudatuk, helyesebben tartják magukat és teljes testi átalakuláson is átmennek megfelelő edzés gyakorisággal. Sőt talán a legfontosabb, hogy jobban érzik magukat a hétköznapokban is, és esetleges fájdalmaik megszűnnek.

A Pilates egy fantasztikus mozgásforma, bátorítok mindenkit, hogy próbálja ki!

Várok Mindenkit a Születés Hete rendezvényen tanácsadással. Kisebb Pilates eszközöket is ki lehet majd próbálni.

Molnár Gréta

 

Frizura & Szépség magazin www.frizuraszepseg.hu

 

A Frizura & Szépség online magazin a testi-lelki feltöltődés jegyében született. Célunk, hogy olvasóinkat tartalmas cikkekkel és hasznos tanácsokkal lássuk el. A szakmai közönségnek pedig a bemutatott trendekkel szeretnénk inspirációt nyújtani.
A Frizura & Szépség kiemelten foglalkozik a hajjal.  A Frizurák rovat bemutatja a legújabb frizuratrendeket, magyar és külföldi sztárok frizuráit, mai, hordható férfi és női hajviseleteket. Az aktuális kollekciók, a kifutók világából hozott divattrendek inspirációt adnak a fodrászoknak és vendégeiknek egyaránt.
Szépítkező rovatunkban ismert magyar személyekkel készült interjúkat lehet olvasni szépségápolási praktikáikról és munkásságukról.
Fodrász rovatunkban fodrászok, sminkesek, kozmetikusok mutatkozhatnak be.
A Hajápolás, Hajfestés és Styling rovatokban az egyes színeknek és hajtípusoknak megfelelően adunk szakmai tanácsokat.
Helyet kaptak a magazinban a szépségápolás egyéb fontos területei is, mint az Arc- és testápolás, Smink és Illat rovatok is.
A szépségápolás nélkülözhetetlen része az egészség, a sport, a wellness, sőt, lelkünk gondozása is, ezért ezek is külön rovatban vannak jelen a magazinban.
Játékokkal és akciókkal is várjuk olvasóinkat.

Az Átvarázsolva, a Mit Hol? és a Tanácsadás rovataink különféle szolgáltatásokkal állnak az olvasók rendelkezésére.
Internetpatika www.internetpatika.hu

Egészség elérhető áron!

Az Internetpatika webáruházban színes választékkal és kedvező árakkal várjuk az egészségtudatos vásárlókat. Több mint 6000 termék közül lehet válogatni többek között bio- és reform élelmiszerekből, étrend-kiegészítőkből, vitaminokból, kozmetikumokból, babaápolási termékekből, öko tisztítószerekből, gyógyászati eszközökből és könyvekből. Az https://internetpatika.hu/gyogyszertar aloldalunkon már nem vényköteles gyógyszertári termékek is megtalálhatóak partnerünk, a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában. Tematikus cikkeink mindig más és más témában hasznos tippekkel szolgálnak, így érdemes ezeket is olvasgatni. Itt számos akciós terméket összegyűjtünk a témához kapcsolódóan.

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS