„Rolika fejlődési rendellenességgel született, de szépen helyrehozható”

Sziasztok!

Már sokan ismerhetitek a történetünket. Akik esetleg nem itt megismerhetik: Facebook – Nyáriné Nagy Lujza

Szeptember 22.-én megszületett a kisfiam. 2 nappal a kiírt időpont előtt. Egészséges , erős kis pasi. 2920 grammal és 48 cm-el pont ugyan akkora volt mint a kislányom tavaly.

Sajnos másnapra besárgult. Szájzáras csöppség, de már egyszer végig küzdöttem ezt a kihívást a lányommal. Most nem hagyták.
Elvitték kék fény alá, infúziót kapott. Nem volt ellenemre. De! Amit két fiatal csecsemős csinált vele kiborított. Gusztustalan módon bekötött branült láttam. Etetni képtelenek voltak rendesen, hiába vittem az anyatejet. Nem mellesleg 3 szoba választott el a fiamtól. Nem etethettem. Ők próbálkoztak. Kifeszített kis nyakkal, fecskendővel tele nyomva a szája… Csodálkoztak hogy kihányt mindent, amit csak véletlen tudtam meg, mert nem tartották fontosnak hogy tájékoztassanak. Egy napon tovább bent kellett lennünk.  Cumi zavart okoztak később. Hagyták begyulladni a köldök csonkot.

Annyira cumi zavaros lett csöppségem, hogy 3 hetes koráig csak fecskendővel tudtam szoptatni, majd rátaláltam a Medela Calm cumisüvegre, amit csütörtökön megrendelte, pénteken már etethettem vele, és a csoda: vasárnap már gyengén, bizonytalanul de cicizett a fiam! Azóta egyre ügyesebb, már egy hete szépen ügyesedik!

Fejlődési rendellenességgel született Rolika. De szépen helyre hozható. Ebben ismét Sevcsik M Anna és a Babagenetika Egyesület volt segítségemre! Már van rá orvosunk, időpontunk decemberre! Tudom, hogy Anna segítségével jó kézbe kerül a fiam.

Köszönöm, hogy megismerhettelek Anna!

Nagyon hálás vagyok neked és az egyesületnek a munkátokért!

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS