Bundy- Gerőházi Anna

Szülésznő, Kriston Intim Torna tréner

Bundy- Gerőházi Anna vagyok. 2018. óta Kriston Intim Torna trénerként dolgozom, 2020 tavaszán végeztem szülésznőként a Semmelweis Egyetemen, és 2020 őszén teljesítettem a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika és a Magyar Hipnózis Egyesület közös szervezésében működő akkreditált Szuggesztiók Alkalmazása a Szomatikus Orvoslásban (SASOK) képzést. Jelenleg én gondozom a Természetes Vetélés honlapot és csoportot, segítem a CsászárVonal és a Babagenetika munkáját, illetve perinatális szaktanácsadó hallgató vagyok az ELTÉ-n.

A szülés- születés lélektani megközelítése különösen fontos és érdekes számomra. Anya- és baba központú, evidencia alapú, jogkövető ellátást szeretnék a magyar szülészetben, ahol tisztelettel bánnak a nőkkel. Célom, hogy megvalósuljon az édesanyák számára az objektív tájékoztatáson alapuló, szabad döntéshozatal a várandósság, a szülés és a gyermekágy során.
Szülésznői tudásommal, tréneri és anyai tapasztalatommal igyekszem segíteni, hogy az édesanyák korrekt egészségügyi ellátásban részesüljenek, megkapva minden információt a tájékozott döntéshozatalhoz, mindezt tiszteletteli és érzelmileg támogató környezetben. Személyes tapasztalatom terelt a Babagenetika Egyesülethez és a Természetes Vetélés csoporthoz egyaránt. Hivatásomnak érzem támogatni a veszteséget átélt nőket, hogy a következő baba vállalása előtt megerősödjenek testben-lélekben egyaránt.
Két megszületett gyermek és két korán visszafordult baba anyukája vagyok.

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS