Bundy- Gerőházi Anna

Szülésznő, Kriston Intim Torna tréner

Bundy- Gerőházi Anna vagyok, 2018. óta Kriston Intim Torna trénerként dolgozom. 2020 tavaszán végeztem szülésznőként a Semmelweis Egyetemen, és 2020 őszén teljesítettem a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika és a Magyar Hipnózis Egyesület közös szervezésében működő akkreditált Szuggesztiók Alkalmazás a Szomatikus Orvoslásban (SASOK) képzést.

Céljaim közé tartozik a perinatális szaktanácsadó képzés elvégzése az ELTE-n. Illetve anya-magzat kapcsolatanalízist, szoptatási tanácsadást szeretnék még tanulni a következő években. A szülés- születés lélektani megközelítése különösen fontos és érdekes számomra.

Anya- és baba központú, evidencia alapú, jogkövető ellátást szeretnék a magyar szülészetben, ahol tisztelettel bánnak a nőkkel.

Szülésznői tudásommal, tréneri és anyai tapasztalatommal igyekszem segíteni, hogy az édesanyák pontos és szakszerű egészségügyi ellátásban részesüljenek, megkapva minden információt a tájékozott döntéshozatalhoz, mindezt tiszteletteli és érzelmileg támogató környezetben. Személyes tapasztalatom óta hivatásomnak érzem támogatni a veszteséget megélt nőket, hogy a következő baba vállalása előtt megerősödjenek testben-lélekben egyaránt.

Mérhetetlenül hálásak vagyunk Nektek, hiszen a támogatásotoknak köszönhetően a BurokBrigád projektünkkel a Richter Anna Díj Közönségdíját tegnap este átvehettük.

Köszönjük!