Dr. Fülöp Viktor

Szülész-nőgyógyász

Dr. Fülöp Viktor szülész-nőgyógyász, klinikai genetikus szakorvos vagyok.

Általános orvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem 2000-ben. Egyetemi éveim alatt elvégeztem a mentőtisztképzést és az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam 3 évet, ezen kívül részt vettem egyetemi tudományos kutatómunkában, és külföldi hallgatókat tanítottam.

Rezidens éveimtől kezdve Egerben a Markhot Ferenc Oktatókórházban dolgozom. 2006-ban sikeres szülész-nőgyógyász szakvizsgát tettem. Az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő területe a genetika, és én már gyerekkorom óta elhivatott vagyok a téma iránt, ezért választottam második szakvizsgaként a klinikai genetikát.

2014-től az Istenhegyi Géndiagnosztikai és Családtervezési Centrum munkatársa is vagyok. B szintű ultrahang-diagnosztikai vizsgámon kívül igyekszem magam ezen az általam legkedveltebb területen folyamatosan fejleszteni, nemzetközi és hazai kongresszusokon rendszeresen részt veszek, és tanulom az invazív beavatkozásokat is.
Magánrendelésem Egerben található, célom a páciensek kényelmesebb, gyorsabb és magasabb színvonalú ellátása.

Mérhetetlenül hálásak vagyunk Nektek, hiszen a támogatásotoknak köszönhetően a BurokBrigád projektünkkel a Richter Anna Díj Közönségdíját tegnap este átvehettük.

Köszönjük!