Dr. Pálla Péter

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Pálla Péter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos, férj és két nagyszerű kisfiú édesapja. Répcelakon nevelkedtem, majd gimnáziumi éveimet a pannonhalmi Bencés Gimnáziumban töltöttem. Általános orvosi diplomámat Budapesten, a Semmelweis Egyetem szereztem meg.

Az egyetemi tanulmányokat követően egy évig a sürgősségi alapellátásban dolgoztam, mely remek tapasztalatszerzésnek bizonyult nemcsak szakmai téren, hanem emberi oldalról is.

2017-től 3 éven át dolgoztam a Baross utcai Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. Meghatározó volt a döntésemben a szakirány sokszínűsége: a műtéti ellátás, a belgyógyászati gondolkodás, a képalkotás együttes megléte. A budapesti egyetemi klinikán eltöltött évek során a szakma teljes spektrumára ráláthattam – ez az időszak a kiváló alapok mellett megtanított arra, hogy ne elégedjek meg a készen kapott válaszokkal és arra, hogy folyamatosan bővítsem a tudásom.

2021-től munkámat a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban végzem. 2023-től az Apor Vilmos Katolikus Főiskola óraadója vagyok a reproduktív egészségfejlesztő és meddőségi szaktanácsadó képzés keretében.

Célom, hogy a magas minőségű betegellátás mellett a páciensek számára érthető tájékoztatást adhassak az állapotukról és ezáltal a számukra lehető legjobb döntéseket hozhassák meg. Fontosnak tartom, hogy a szervi betegségek kezelése mellett a psziché egészsége is fontos legyen számomra és a páciens számára egyaránt.

A Babagenetika Egyesülettel egy páciensemnek köszönhetően kerültem kapcsolatba. Annáékkal hamar megláttuk egymásban a partnert, hiszen a kismamák és betegek felé nyújtott személyre szabott, érthető és segítő kommunikáció közös cél mindannyiunk számára.

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS