Dr. Takács Veronika

Szülész-nőgyógyász

2015-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán majd ezt követően Vácon és Budapesten kezdtem dolgozni. 2021-ben sikeres Szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem a Semmelweis egyetemen. Jelenleg Gyermeknőgyógyászat másodszakvizsga képzésem folyamatban van. Azért választottam ezt a szakirányt, mert nagyon sokrétű, lehetőség nyílik a várandós gondozás és szülés végigkísérésére, nőgyógyászati páciensek részletes kivizsgálása során mind az ultrahang diagnosztika, onkológia, infektológia, endokrinológia is része kell, hogy legyen egy megfelelő terv felállításának. Ez egyben magába foglalja azt is, hogy több kollégával együtt, csapatként tudjuk a lehető legjobb ellátást nyújtani a pácienseinknek. Gyermeknőgyógyászati ellátás kapcsán fontos, hogy a pácienst életkorának megfelelően partnerként kezeljük, és a szülőt, mint szintén aktív résztvevőt is bevonjuk a kezelés folyamatába, ezzel az egész családnak lehetőséget nyújtva, hogy nyugodt, megbízható légkörben telhessen a kezelés során nálunk töltött idő. 

Egy fiatalabb életkorban szerzett, jó tapasztalat a nőgyógyásznál egy nagyon fontos szempont, hogy felnőttként is nyugodtan, bizalommal forduljanak hozzánk várandós gondozás vagy nőgyógyászati panasz estén!

Jelenleg felnőtt pácienseimet a For Life Medical Centerben (1088 Budapest, Bródy Sándor utca 28. , fszt. 2.) , gyermek és felnőtt pácienseket pedig a Peonia Egészségközpontban (1148 Budapest, Bolgárkerék u.3.) várom sok szeretettel rendelési időmben!

 A Babagenetikával Sevcsik M Annán keresztül találkoztam , egy HPV szűrő kampány keretében, ami leendő gyermeknőgyógyászként az egyik kiemelt téma számomra is . Azért szerettem volna csatlakozni hozzájuk, hogy én is egy remek csapat hasznos tagja lehessek , hozzájárulva az ismereteimmel a közös munkához

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS