Bibók Bea

Család- és párkapcsolati tanácsadó

Bibók Bea vagyok, család- és párkapcsolati tanácsadó, tréner, szexuálterapeuta.

Ezen az oldalon olyan problémákról esik szó, amelyek a család minden tagjától megkívánják az alkalmazkodást, netán egy-egy trauma bekövetkezte esetén a megélt nehéz érzések feldolgozását. Nem egyszerű sem a nőknek, sem a család többi tagjának szembesülni azzal, hogy genetikai rendellenességgel születhet meg a gyermekük, és döntést hozni is rendkívül nehéz arról, hogy ne tartsák meg a magzatot. Azonban a legnehezebb, amikor a döntés eredményeként esetleg a baba elvételének traumájával vagy – a baba megtartása esetén – olyan nehézségekkel kell nap, mint nap megküzdeniük, amelyek a gyermek betegségéből adódnak.
A hozzám forduló embereknek segítséget tudok nyújtani a családi egyensúly visszaállításában, kríziskezelésben, traumák feldolgozásában, gyászfeldolgozásban, a mindennapi stressz negatív hatásainak csökkentésében, önismeretben, családi, párkapcsolati és szexuális nehézségek esetén. Mindezt annak érdekében, hogy a családok harmóniája megmaradhasson és egyensúlyban élhessék életüket a nehézségek ellenére is.
Ha kérdésed van, vagy nem érzel harmóniát, bátran kérdezz, mert lehetséges, hogy olyan gondolatokat, érzéseket kaphatsz – akár írásban is – amelyek segíteni tudnak. Ha ez nem elegendő, akkor akár személyesen is fordulhatsz hozzám.
Magam is háromlányos édesanya vagyok, bár az én lányaim már éppen most kezdik el az önálló életüket. A szakmai tapasztalataimon kívül saját élményekkel is rendelkezem a gyermeknevelésben, a gyász feldolgozásban, az újrakezdésben, a mozaikcsaládok speciális nehézségeit illetően és a problémákkal küzdő gyermekek nevelése során adódó feladatok és nehézségek terén.
Hiszem azt, hogy a változás mindannyiunk igénye, még akkor is, amikor egy nagyon nehéz élethelyzetben vagyunk. Ebben tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

ADOMÁNYOKAT
A MAGNETBANK 16200151-18532896 SZÁMÚ BANKSZÁMLÁRA FOGADJUK HÁLÁS SZÍVVEL.