Buti Veronika

pszichológus, perinatális szaktanácsadó

Buti Veronika vagyok, okleveles pszichológus, perinatális szaktanácsadó. Tapasztalatom szerint a várandósság és a szülés időszaka az egyik érzelmileg legintenzívebb időszak az életünkben, amely sok örömmel és kihívással is jár. Hiszem, hogy a várandósság és szülővé válás olyan élethelyzetek, melyben újfajta megküzdési mechanizmusokat kell kialakítanunk. Ebben szeretném támogatni a hozzám fordulókat, jelenleg a Budai Perinatális Központban és magánrendelés keretein belül.

Munkám során segítek az anyáknak megérteni és kezelni a perinatális időszakra jellemző érzelmi változásokat, mint például a hangulatingadozások, szorongás, depresszió vagy anyai önbizalomhiány. Elfogadó legkörben segítek mozgósítani azokat az erőforrásokat és kezelési módszereket, amelyek elősegítik a pozitív mentális egészséget, és a kiegyensúlyozott anyaságot.

Célom, hogy az anyák/családok ne maradjanak egyedül nehézségeikkel, és fel tudjanak dolgozni olyan traumákat, mely ehhez az érzékeny és a szülő-gyermek kapcsolat kialakulásában jelentős időszakhoz köthetőek.

Korábbi tapasztalatim a korai fejlesztés és a gyermekpszichológia területén rávilágítottak arra, hogy mennyire nehéz eligazodni a különböző ellátások útvesztőiben. Szívügyem, hogy a családok, a perinatális időszakban minden aspektusában támogatást kapjanak. Fontosnak tartom, hogy a szakszerű és személyre szabott támogatás mellett, az érzelmi támogatás is helyet kapjon. Ebben a szemléletben osztozunk a Babagenetika Egyesület szakértőivel, ezért örülök, hogy a csapat tagja lehetek.

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS