Dobiné Olasz-Papp Nóra

Személyközpontú tanácsadó és kapcsolatanalitikus

Anya-magzat kapcsolatanalitikusként, szülésfelkészítőként, személyközpontú tanácsadóként, dúlaként és a Válaszkész Szülők Egyesülete elnökeként állok családtervezés előtt álló párok, várandós és szülés előtt álló nők, kisbabáról, kisgyermekről gondoskodó szülők mellett. Rengeteg tanultam ezen az út során mindegyik pártól, nőtől, minden kapcsolódásból, s ezekért mindennap hálát adok!

Saját tapasztalataim is sokat számítottak az utamon, hisz életem csodája a három megszületett gyermekem, volt részem nagyon háborított és teljesen háborítatlan, kórházi és otthonszülésben is. Voltak nekem is mélypontjaim, kérdőjeleim, bizonytalanságaim az anyává válás útján, ezeknek köszönhetően mély empátiával tudok jelen lenni a nők mellett mind a várandósság, szülés és majd a gondoskodás időszakában is.

Három vendégbabánk megerősített abban, hogy szeretném segíteni a veszteséget átélő anyákat is, így a gyászcsoport vezetői képzés elvégzése után Vendégbabák csoport indításával is igyekszem majd támogatásomat nyújtani.

Fő célom, hogy a nők megélhessék a várandósság és szülés alatt istennői minőségüket, el- vagy visszanyerjék magabiztosságukat, találják meg saját útjukat, megoldásaikat a gondoskodás során is, hangolódni tudjanak ösztöneikre, belső hangjukra és erősödni tudjon kompetenciájuk!

 

www.dobinenora.hu

www.valaszkeszszulok.hu

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS