Szlávik-Keller Hajnalka

Pszichológus, perinatális szaktanácsadó, képzésben lévő család- és párterapeuta, kapcsolatanalitikus-jelölt

Szlávik-Keller Hajnalka vagyok, pszichológus, perinatális szaktanácsadó, képzésben lévő család- és párterapeuta, kapcsolatanalitikus-jelölt. 

A pszichológia szak elvégzését követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Oktatókórházban dolgoztam a Szülészet-Nőgyógyászati és az Onkológiai Osztályon. Végtelenül hálás vagyok ezért az időszakért, sorsfordító és szemléletformáló élettapasztalat volt, szakmailag és emberileg egyaránt.  A mindennapi munkám során tapasztalhattam meg az élet és a halál szoros összefonódását, kísérhettem családokat a legnagyobb örömökben és a legnagyobb fájdalmakban. A méltó életkezdet és a méltó búcsú fontossága akkor vált a szívügyemmé. Az azóta eltelt egy évtizedben a szülés-születés minősége, a családdá válás életciklusa és a veszteségfeldolgozás-gyászkísérés áll munkám fókuszában. Őszinte örömmel tölt el, hogy a közös szívügy mentén kapcsolódhatok a Babagenetika Egyesület csapatához. 

Jelenleg magánrendelés keretei között dolgozom Budapesten a 21. kerületben, illetve online formában. Perinatális szaktanácsadás során a baba tervezésétől a kisgyermekes kor végéig segítem az anyákat: nehezített gyermekáldás, veszteségfeldolgozás, várandósság során felmerülő nehézségek, szülésre/császármetszésre való felkészülés, szüléstől való félelem, szülésélmény feldolgozás, csecsemőgondozás-regulációs nehézségek, kisgyermeknevelés témákban.   

Szupervízió mellett április óta anya-baba kapcsolatanalízissel is dolgozom, ily módon is támogatva a várandósokat az anyává/családdá válás folyamatában és a magzattal való kötődés kialakulásában, harmonizációjában.    

Az egyéni folyamatokon túl, pár-és családterápiás keretek között is dolgozom. Koterapeuta társaimmal elsősorban a családdá válás során és a kisgyermekes életszakaszban segítjük a hozzánk fordulókat.  

 

Elérhetőségeim:

www.csepelipszichologus.com

szk.hajni88@gmail.com 

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS