Vadász Eszter

Pszichológus és jógaoktató
Vadász Eszter vagyok, hàromgyerekes édesanya, pszichológus és jógaoktató. Ez a három identitás meghatározó számomra, mindegyik rengeteg tanulással és napi szintű új felismerésekkel jar, amit imádok.

 Jelenlegi èletem fókuszában főkènt a kamaszlétezés viszontagságainak megélése áll szülői és szakmai szempontból. Emellett legtöbb kliensem szexuállélektani kérdésekkel keres meg gyermekvàllalás előtt, alatt és után.

 Küldetésemnek gondolom a felnőttek szexuális edukációját, mely fontos pozitív összefüggésben áll az életminőséggel, a szexuàlis élettel való elégedettséggel. Boldog gyerekek harmonikus családokba születnek és nevelődnek, ezért tartom kulcsfontosságúnak a szülőpárok szexuàlis egészségét és örömét, valamint a társkapcsolati elégedettségét.

Munkatapasztalatomat a pszichológia szak elvègzése után a versenyszférában kezdtem, felnőttoktatásban, a tréningek világàban. Kisgyermekes csaladi  èveinket a vidèki USA formálta, mely óriasi hatást tett kesőbbi életemre. Jelenleg a gyermekvedelmi rendszerben és magànellátásban dolgozom szexuálpszichológusként.

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS