Sevcsik M. Annával találkozhattok az Inspiráló Nők gálaestjén

Nagyszabású rendezvényen díjazza az inspiráló nőket a Femcafe.hu portál, melyre meghívást kapott a Babagenetika Mozgalom is. Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők esten adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.

Divatbemutatók, kerekasztal beszélgetések, hajshow és sok más izgalmas program vár rád. Gyere el május 10-én az Inspiráló Nők Napjára a Várkert Bazárba és élvezd a rengeteg programot. Többek között megcsodálhatod az Elysian, az ISAAN, a Maison Marquise, a Delacier és Konsanszky legújabb kollekcióját, a szépség szerelmeseinek pedig egy különleges Hajas hajshow-val is készülünk.

Ezen felül részt vehetsz a legmenőbb magyar influencerek és ismert hazai személyiségek kerekasztal beszélgetésén. Többek között meghallgathatod Schobert Larát, Zsigmond Angit, a Budapest Blogger Squad-ot, Kozák Danutát, Kiss Gergőt, Elek Bettinát, Gaál Viktort és Sevcsik Annát, a Babagenetika Mozgalom alapítóját.

A kategóriák jelöltjeire március 21-től április 16-ig lehet szavazni a femcafe.hu weboldalon. A győzteseket a május 10-i díjátadó gálán hirdetik majd ki a Várkert Bazárban. A rendezvény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor lesznek. Jakupcsek Gabriella, Pro Európa-díjas televíziós, újságíró, Temesvári Andrea, Grand Slam-győztes teniszező, Herendi Gábor, Balázs Béla-díjas filmrendező, Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint Sajószegi Veronika főszerkesztő alkotják a bizottságot.

A RÉSZVÉTEL INGYENES!Időpont: 2018. 05. 10 – 15-18 óra
Cím: Várkert Bazár, 1013. Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

 

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS