Szivárvány a világ! címmel kiállítás nyílik a Budavári Hiltonban

Szivárvány a Világ! címmel művészeti galéria nyílik az esélyegyenlőség jegyében, fogyatékkal, tartós betegséggel élő, valamint daganatos gyermekek képi és tárgyi alkotásaiból

 

A mintegy 100 – 140 alkotás Magyarország kiemelt, fogyatékkal, tartós betegséggel és daganattal küzdő gyermekeket ápoló és foglalkoztató intézmények összefogásával nyílik meg a nagyközönség számára ünnepélyes keretek között 2017. március 17-én 15:00órakor.

 

A kiállításnak a budavári Hilton Budapest ad otthont. A megnyitó ünnepséget a szálloda Historical Lounge nevű termében tartjuk. A  tárlat a Dominikánus Kerengőben tekinthető meg 2017. március 17. és 2017. április 7. között.

A rendezvény célja: Felhívni arra a közönség figyelmét, hogy nem az számít, hogy kinek milyen betegsége, vagy testi, szellemi fogyatékossága van, hanem az, hogy mindannyian képesek vagyunk alkotni, és egyikünk sem kevesebb a másikunknál.

A kiállításunk kabalája és logója a felhő, szivárvánnyal, mely sokmindent szimbolizálhat. Többek között az átalakulást, a pillanatot, a szabadságot, a képzelőerőt, és a színességet.

A három hétig tartó kiállítás záróakkordjaként, április 7-én kerül megrendezésre a „Vár a kifutó!” című esélyegyenlőségi divatbemutató a Babagenetika Egyesület és az Ability Fashion szervezésében. Az eseményen fogyatékkal, tartós betegséggel élő, valamint daganatos gyermekek és felnőttek együtt lépnek kifutóra a Hilton Budapest Dominikánus kerengőjében.

https://m.facebook.com/szivarvanyavilag/

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS