Add tovább a történeted, és kerülj be az élő adásba!
Az elküldött üzeneted egy percen belül, név nélkül jelenik meg a képernyőn!

Válaszd ki, hogyan kezdenéd a mondanivalód!

Folytasd a mondatot!

Miután megírtad az üzeneted, ha van kedved, olvasd fel hangosan és jól érthetően! Így a történeted a hangoddal jelenik meg az élő adásban.

Hangfelvétel készítés előtt némítsd le a TV képernyőjén található mikrofont, majd miután beküldted az üzeneted, engedélyezd a hangot, hogy halld a saját és többiek hozzászólását is.


Adataim

Add meg az adataidat, hogy értesíthessünk, amennyiben te vagy az egyik szerencsés nyertesünk.

Feliratkozom a Babagenetika hirlevélre.

Add tovább a történeted, és kerülj be az élő adásba!
Az elküldött üzeneted egy percen belül, név nélkül jelenik meg a képernyőn!

Szeretettel köszöntünk a SzülőCsatornán!

Ezen a csatornán ti készítitek a műsort.

Nézd meg élőben más szülők és gyermekre vágyók élményeit!

Majd oszd meg a saját gondolataidat is!
Sőt, még egy értékes nyeremény is a tiéd lehet!

Elfogadom játékszabályzatot.
Feliratkozom a Babagenetika hírlevélre.

Add tovább a történeted, és kerülj be az élő adásba!
Az elküldött üzeneted egy percen belül, név nélkül jelenik meg a képernyőn!

Kérjük fogadd el a játékszabályzatot, és lépj be a facebook profiloddal:

Add tovább a történeted, és kerülj be az élő adásba!
Az elküldött üzeneted egy percen belül, név nélkül jelenik meg a képernyőn!

A SzülőCsatorna kampányt korábbi kezdeményezésünk, az Emberi Szemmel Színesen című interaktiv kiállitás ihlette, ahova már több mint 5000 szívhez szóló üzenet érkezett édesanyáktól, édesapáktól és nagyszülőktől. Az üzenetek egyértelműen jelzik, hogy szükség van a Babagenetika Egyesület szakmai tevékenységére és empatikus világszemléletére. Segíts nekünk adód 1%-val!

Tudd meg, hogy mások miért a Babagenetika Egyesületet támogatják!

Találj egy okot amiért az adód 1%-ával
a Babagenetika Egyesületet támogatnád:

  • Kedvezményes vizsgálatok rászoruló kismamáknak
  • Útmutatás a genetikai vizsgálatokban
  • Szakmai tanácsadás orvosokkal és gyógypedagógusokkal
  • Empatikus bánásmód mindenkinek

Ők ezért támogatják a Babagenetika Egyesületet:

Mihályi Réka

Amikor várandós lettem, a kezdeti boldogság mellé beférkőzött a pánik. Ugyanis fogalmam sem volt, hogy mi az, amin fölösleges izgulni, és mi az, amivel igenis foglalkozni kell. Bár az orvosom készségesen válaszolt, de mégis azt éreztem, túl sok az információ. Ráadásul 37 éves voltam, ami már komolyabb genetikai vizsgálatot igényelt. Teljesen elvesztem ebben az ismeretlenben! Ekkor találtam rá a Babagenetika Egyesületre. Az egyik legnagyobb fellélegzést ők adták az egész várandóságom alatt, és most utána is, mivel mindig a megfelelő szakemberhez és vizsgálatra irányítottak, képbe helyeztek, meghallgattak, jelen voltak és főként JELEN VANNAK. Jogászként, énekesnőként, egy ma már egy éves kislány édesanyjaként határozottan úgy döntöttem, hogy a Babagenetika Egyesületnek ajánlom fel adóm 1%-át.

Ács Ferenc

Számomra a Babagenetika Egyesület támogatása nem egy személyes viszonzás. Csak tudom, hogy az ember nem sokra megy egyedül az életben. Egyedül minden nehezebb. 45 éves, baleseti mentés irányító vagyok. Nincs gyermekem. Én láttam, és megtapasztaltam, hogy ha egyedül van az ember, csak annyit tehet, amire egymaga képes. De mások támogatásával sokra viheti. A közösség hatalmat ad. Támogatom az egyesületet, hogy ők is támogathassanak minden olyan leendő szülőt, akiknek egyedül nehezebb.

Szomolányi Tímea

47 éves vagyok, két leány gyermek édesanyja. Én magam is egy közhasznú egyesületet vezetek, és tudom, hogy évente mintegy 10 milliárd forintról nem rendelkeznek az adózók. Ne hagyjuk bent ezt az összeget! Az adóm 1%-át én azért a Babagenetika Egyesületnek ajánlom fel, mert fontosam számomra, hogy a genetikai vizsgálatok ingyenesen elérhetőek legyenek azok számára is, akik nem tudják kifizetni. Gondoskodj Felelősen! Adj 1% esélyt mindenkinek!

Megosztom, hogy a Babagenetika Egyesületnek ajánlom fel az adóm 1%-át!

Támogasd a Babagentika Egyesületet adód 1%-ával! Adószám: 18758320-113

Nyeremények

Egy db Helan Linea Bimbi BIO babafürdető gél
Egy db Linea Bimbi Nyugtató BIO popsikrém
Egy db Helan Linea Bimbi Arc- és testápoló BIO babakrém
Egy db Linea Bimbi intim mosakodó gél kislányoknak, tiniknek
Egy db Winni’s hipoallergén öko mosószer-koncentrátum verbéna illattal.
Egy db Winni’s Naturel öko gyapjú és finommosószer

A Babagenetika Egyesülettel célunk, hogy megfelelő információt nyújtsunk a várandósság előtti és alatti genetikai vizsgálatokról, és segítsük a szülőket a gyermekvállalással járó testi és lelki kérdésekben.

Kérjük, támogass minket adód 1%-ával, hogy orvosainkkal, gyógypedagógusainkkal és terapeutáinkkal továbbra is megfelelő szakmai tanácsadást és empatikus bánásmódot nyújthassunk a születendő és bővülő családok számára.

Adószámunk:

18758320-113

Megosztom, hogy a Babagenetika Egyesületnek ajánlom fel az adóm 1%-át!

Ahogy a SzülőCsatornán láthatod, az Emberi Szemmel Színesen c. interaktív kiállításunkban több, mint 5000 személyes történetet osztottak meg velünk szülők, nagyszülők és családról álmodozók. A beküldők felelősségüknek érezték, hogy tapasztalataikat megosztva segítsék egymás megismerését és elfogadását. Ezért hoztuk létre a SzülőCsatornát is, hogy további új, élő történetekkel a leendő és meglévő szülők várandós- és családgondozását segítsük.

Amennyiben anyagilag is támogatnál minket, az 1%-os adófelajánláson kívül, megteheted a Paypal gomb megnyomásával és egy tetszőleges összeg felajánlásával. Az így befolyt összeget rászoruló kismamák vizsgálatainak támogatására fordítjuk.
Hálásan köszönjük!

Kérjük adód 1%-ával támogasd a Babagenetika Egyesület működését, hogy más szülőknek és születendő gyermekeknek is segíthessünk. Adószámunk:

18758320-113

Megosztom, hogy a Babagenetika Egyesületnek ajánlom fel az adóm 1%-át!

Hangfelvétel küldéséhez folyamatosan tartsd lenyomva a mikrofon ikont, amíg felolvasod az üzeneted!

Ha végeztél, a mikrofon megnyomásával újrahallgathatod a felvételt.


Adóm 1% -át a Babagenetika Egyesületnek adom, mert szeretném, ha a gyermekem egy olyan világban nőne fel, ahol mindenkinek jár a nyugodt, komplikáció mentes szülés és születés.