Hogyan támogathatod a Babagenetika munkáját?

A Babagenetika Egyesület tevékenysége hiánypótló szerepet tölt be a magyar családok, babát tervező párok életében. Megannyi kérdésre, kockázatra kell felkészülnünk, többükre nem is gondolunk, hiszen annyi körülményt kell figyelembe vennünk. Az Egyesület tanácsadókkal, eseményekkel, célzott kommunikációval segíti a párok, családok, kismamák és a babatervezés minden körülményét, felkészítve őket az új élet fogadására. Az időben elvégzett vizsgálatok, a genetikai szűrések fontossága és ezek kommunikációja olyan mérföldkő, mely a mai rohanó világban már szinte elengedhetetlen. A kitolódó életkorban történő gyermekvállalás, a stressz és a pszichés faktorok sokasága is önmagában kockázatokat sorakoztat fel, melyekhez a Babagenetika szintén megoldást kínál. Egyedülálló tevékenységük – azon genetikai vizsgálatok rendszerezése, elérhetőségük biztosítása, mely még körültekintőbb biztonságot adnak babatervezéskor.

Ennek kommunikációját szeretnék erősíteni, melyhez további forrásokat keresünk.

A képre kattintva tudod a Babagenetika Egyesületet támogatni

Adományokat a

Magnetbank 16200151-18532896

bankszámlára fogadjuk hálás szívvel.

Az adományokat kizárólag az Egyesület céljának megfelelően a genetikai vizsgálatok szélesebb körű megismertetésére és az esélyegyenlőség elősegítésére fordítjuk.

Akár 500 Ft átutalásával is segíthet, minden forint számít, fogjunk össze!

Köszönjük szépen.

Most úgy támogathatod, segítheted a Babagenetika Egyesületet munkáját, hogy közben tárgyakhoz, ruhákhoz, ékszerekhez, kiegészítőkhöz vagy könyvekhez is hozzájuthatsz.

Július 6-án indul a nyári Babagenetika pop-up bolt, ahová szeretettel várunk. Nincs más dolgod, csak nézz körül, ha pedig megtetszik valami a kínálatunkból, egy komment poszttal licitálj. Minden terméknél lesz egy kiinduló ár, ennél alacsonyabb árral licitet nem fogadunk el.

A Babagenetika március óta is több, mint 600 ezer forinttal támogatta az anyagilag rászorulókat. A mozgalom tevékenysége egyedülálló és hiánypótló. Legyen az a gyermekvállalás körüli genetikai/egészségügyi vagy pedig komolyabb akár élettel összeegyeztethetetlen probléma a Babagenetika mindig segíti a szülőket elérhetetlennek tűnő szakemberek bevonásával, információval, extrém drága vizsgálatok , néha csak külföldön elérhető kezelések megszervezésével, érzelmi támogatással. De, sokan nem tudjátok, az egyesület kimenekített már anyákat abuzív házasságokból is.

Minden adomány számít a rászoruló családoknak!

Téged is várunk a Babagenetika pop-up boltban, ahol július 6-20. között licitálhatsz egy-egy termékre.

“Legyen természetes az SZJA 1%-ának felajánlása!”

Videó lejátszása

Tudtad, hogy 2019-ben 9,2 millárd forintról nem rendelkeztünk? Ez az összeg nem jutott el – közvetlenül- a civil szervezetekhez, akik érted is dolgoznak. Ha nem rendelkezel, az állam dönt. Ha igen, akkor Te döntöd el, hogy szerinted mi számodra a legfontosabb! Dönts és rendelkezz!

Endometriózis Magyarország Mályvavirág Mellrákinfó Egyesület Összefogás a mellrák ellen (rózsaszín Lánchíd) Női Liga Magyar Szervátültetettek Szövetsége

#legyentermészetesazszja1százalékfelajánlása #segítsünkegymásnak #viddtovábbamozgalmat #nehagyjukelveszniarendelkezéslehetőségét #egyszázalék

Adószám: 18758320-113