Viszlát 2015, Üdv 2016

Tavaly ilyenkor fel sem merült bennem, hogy mennyire megváltoztatja az idei év az életünket. Akkor tudtuk már, hogy szeretnénk még egy babát, ez biztos volt. Aztán eljött a május 8-a és el is kellett búcsúznunk Tőle. De amit elindított, egyszerűen csodálatos. Azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy ez volt az Ő küldetése.

Lett egy Facebook csoport, ott sok régi barát, ismerős, aki mellém állt. És lettek újak, akiknek hálás vagyok, hogy beléptek az életembe. Nelli, Julcsi, Zsuzsi, Lili, a Henik, Marianna és még sorolhatnám.

Emberek, akik velem érzik ezt és látják, mennyire fontos. Tudják, hogy minket kell már keresni, ha kérdésük van. Ezért is hálás vagyok a kislányunknak.

Mindeközben jött egy „Keresztapa” és megszavaztuk a Babagenetikát, ezzel egy új fogalmat tettünk az emberek fülébe, jó érzés ez is.

Ott tartunk, hogy a szakma is támogat és egyre inkább ismer, elismer minket és a média is folyamatosan beszél rólunk.

Ma az a büszkeség ért, hogy Bea (akinek a törődéséért, empatikusságáért elmondhatatlan hálás vagyok, az egyik legnagyobb motivátorom és szakértőnk), az alábbi linket küldte nekem. Azt gondolom, hogy ez nagy dolog, nagy büszkeség. Köszönjük!

http://www.nlcafe.hu/ezvan/20151228/2015-kedvenc-nlcafe-cikkek/

Jön egy új év megint, tele új reményekkel és álmokkal. Kívánom, hogy teljesüljön mindenkinek! Nekünk nagy terveink vannak, és célunk, hogy minél több embernek segíthessünk.

Köszönöm, hogy itt vagytok. Rengeteget jelent! 🙂

Boldog új évet! 🙂

Anna

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS