Vivicittán a Babagenetikáért

Futni sosem volt szégyen, most azonban még hasznosabb, mint valaha!

Nagyon sok hobbi és profi futó választ maga mellé egy olyan célt, amit képviselhet a pályán, amit hirdethet a versenyzéskor, a célba éréskor.

A Babagenetika Mozgalmat az a megtiszteltetés érte, hogy mostantól egyre többen értünk futnak. Anyukák, apukák, gyerekek, leendő szülők – mind azért csatlakoztak futócsapatunkhoz, hogy a versenypályán is megmutassák: fontosnak tartják felhívni a figyelmet egyesületünk munkájára, célkitűzéseire.

Most először a Vivicittá városvédő futáson indulnak a Babagenetika futó nagykövetei, reméljük, később is egyre többen fogtok csatlakozni hozzánk, hiszen így nem csak önmagukért, de egy jó ügyért is tesznek.

Az ötlet Varjasi József barátunk és támogatónk fejéből pattant ki, aki rendszeres résztvevője a futóversenyeknek. A célszalagot rendszeresen kisgyermekeivel együtt szakítja át: mostantól egy kicsit mi is ott érezhetjük magunkat vele.

Ahogy ő fogalmaz: számára a megtiszteltetés, hogy képviselhet bennünket. Mi pedig rá vagyunk büszkék: hála az ötletének, egy nagyon kellemes hullám indult el irányunkba; az egyre több egyéni indulónk mellett egy egész „RunÖrs” is csatlakozott futócsapatunkhoz. Ha elegen álltok mellénk és indultok értünk, később a jougyekert.hu oldalon keresztül már anyagi támogatásért is tudtok futni a színeinkben.

Aki úgy érzi, hogy tud azonosulni mozgalmunk értékeivel, az ne tartsa vissza magát, álljon mellénk, utána rajthoz majd együtt a célig!

Oszd meg, ha hasznosnak találtad a cikket!
Megosztom Facebook-on
Megosztom Twitter-en
Megosztom Linkdin-en
Elküldöm emailben

FEMCAFE INSPIRÁLÓ NŐK JELÖLÉS
A „LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY”

Voksoljatok AnnáraTi is itt: FEMCAFE SZAVAZÁS